2021 Assessment Institute – Virtual Schedule Overview – Sunday, October 24, 2021, through Wednesday, October 27, 2021 Consult the *Program Book* and *Schedule-at-a-Glance*, both published closer to event dates, for specific details.

Sunday, October 24, 2021				
Eastern	Central	Mountain	Pacific	
11:00 a.m. –	10:00 a.m. –	9:00 a.m. –	8:00 a.m. –	Activity
6:00 p.m.	5:00 p.m.	4:00 p.m.	3:00 p.m.	
11:00 a.m. –	10:00 a.m. –	9:00 a.m. –	8:00 a.m. –	Half-Day Pre-Institute Workshops (2 ½ hours)
1:30 p.m.	12:30 p.m.	11:30 a.m.	10:30 a.m.	
1:30 p.m. –	12:30 p.m. –	11:30 a.m. –	10:30 a.m. –	Break
2:30 p.m.	1:30 p.m.	12: 30 p.m.	11:30 a.m.	
2:30 p.m. –	1:30 p.m. –	12:30 p.m. –	11:30 a.m. –	Half-Day Pre-Institute Workshops (2 ½ hours)
5:00 p.m.	4:00 p.m.	3:00 p.m.	2:00 p.m.	• • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
5:00 p.m. –	4:00 p.m. –	3:00 p.m. –	2:00 p.m. –	Assessment Institute Welcome Session
5:30 p.m.	4:30 p.m.	3:30 p.m.	2:30 p.m.	
5:30 p.m. –	4:30 p.m. –	3:30 p.m. –	2:30 p.m. –	Special Interest Group Gatherings
6:00 p.m.	5:00 p.m.	4:00 p.m.	3:00 p.m.	

	Monday, October 25, 2021					
Eastern	Central	Mountain	Pacific			
11:00 a.m. –	10:00 a.m. –	9:00 a.m. –	8:00 a.m. –	Activity		
6:00 p.m.	5:00 p.m.	4:00 p.m.	3:00 p.m.			
11:00 a.m. –	10:00 a.m. –	9:00 a.m. –	8:00 a.m. –	60-minute Concurrent Sessions		
12:00 p.m.	11:00 a.m.	10:00 a.m.	9:00 a.m.			
12:15 p.m. –	11:15 a.m. –	10:15 a.m. –	9:15 a.m. –	60-minute Concurrent Sessions		
1:15 p.m.	12:15 p.m.	11:15 a.m.	10:15 a.m.			
1:30 p.m. –	12:30 p.m. –	11:30 a.m. –	10:30 a.m. –	60-minute Concurrent Sessions		
2:30 p.m.	1:30 p.m.	12:30 p.m.	11:30 a.m.			
2:30 p.m. –	1:30 p.m. –	12:30 p.m. –	11:30 a.m. –	Break		
3:00 p.m.	2:00 p.m.	1:00 p.m.	12:00 p.m.			
3:00 p.m. –	2:00 p.m. –	1:00 p.m. –	12:00 p.m. –	Plenary Keynote Presentation and Panel Discussion		
4:00 p.m.	3:00 p.m.	2:00 p.m.	1:00 p.m.			
4:15 p.m. –	3:15 p.m. –	2:15 p.m. –	1:15 p.m. –	60-minute Concurrent Sessions		
5:15 p.m.	4:15 p.m.	3:15 p.m.	2:15 p.m.			
5:30 p.m. –	4:30 p.m. –	3:30 p.m. –	2:30 p.m. –	30-minute Concurrent Sessions		
6:00 p.m.	5:00 p.m.	4:00 p.m.	3:00 p.m.			

	Tuesday, October 26, 2021					
Eastern	Central	Mountain	Pacific			
11:00 a.m. –	10:00 a.m. –	9:00 a.m. –	8:00 a.m. –	Activity		
6:00 p.m.	5:00 p.m.	4:00 p.m.	3:00 p.m.			
11:00 a.m. –	10:00 a.m. –	9:00 a.m. –	8:00 a.m. –	Track Keynote Presentations		
12:00 p.m.	11:00 a.m.	10:00 a.m.	9:00 a.m.			
12:15 p.m. –	11:15 a.m. –	10:15 a.m. –	9:15 a.m. –	60-minute Concurrent Sessions		
1:15 p.m.	12:15 p.m.	11:15 a.m.	10:15 a.m.			
1:30 p.m. –	12:30 p.m. –	11:30 a.m. –	10:30 a.m. –	60-minute Concurrent Sessions		
2:30 p.m.	1:30 p.m.	12:30 p.m.	11:30 a.m.			
2:30 p.m. –	1:30 p.m. –	12:30 p.m. –	11:30 a.m. –	Break		
3:00 p.m.	2:00 p.m.	1:00 p.m.	12:00 p.m.			
3:00 p.m. –	2:00 p.m. –	1:00 p.m. –	12:00 p.m. –	60-minute Concurrent Sessions		
4:00 p.m.	3:00 p.m.	2:00 p.m.	1:00 p.m.			
4:15 p.m. –	3:15 p.m. –	2:15 p.m. –	1:15 p.m. –	60-minute Concurrent Sessions		
5:15 p.m.	4:15 p.m.	3:15 p.m.	2:15 p.m.			
5:30 p.m. –	4:30 p.m. –	3:30 p.m. –	2:30 p.m. –	30-minute Concurrent Sessions		
6:00 p.m.	5:00 p.m.	4:00 p.m.	3:00 p.m.			

	Wednesday, October 27, 2021					
Eastern	Central	Mountain	Pacific			
11:00 a.m. –	10:00 a.m. –	9:00 a.m. –	8:00 a.m. –	Activity		
6:00 p.m.	5:00 p.m.	4:00 p.m.	3:00 p.m.			
11:00 a.m. –	10:00 a.m. –	9:00 a.m. –	8:00 a.m. –	Track Keynote Presentations		
12:00 p.m.	11:00 a.m.	10:00 a.m.	9:00 a.m.			
12:15 p.m. –	11:15 a.m. –	10:15 a.m. –	9:15 a.m. –	60-minute Concurrent Sessions		
1:15 p.m.	12:15 p.m.	11:15 a.m.	10:15 a.m.			
1:30 p.m. –	12:30 p.m. –	11:30 a.m. –	10:30 a.m. –	60-minute Concurrent Sessions		
2:30 p.m.	1:30 p.m.	12:30 p.m.	11:30 a.m.			
2:30 p.m. –	1:30 p.m. –	12:30 p.m. –	11:30 a.m. –	Break		
3:00 p.m.	2:00 p.m.	1:00 p.m.	12:00 p.m.			
3:00 p.m. –	2:00 p.m. –	1:00 p.m. –	12:00 p.m. –	60-minute Concurrent Sessions		
4:00 p.m.	3:00 p.m.	2:00 p.m.	1:00 p.m.			
4:15 p.m. –	3:15 p.m. –	2:15 p.m. –	1:15 p.m. –	60-minute Concurrent Sessions		
5:15 p.m.	4:15 p.m.	3:15 p.m.	2:15 p.m.			
5:30 p.m. –	4:30 p.m. –	3:30 p.m. –	2:30 p.m. –	30-minute Concurrent Sessions		
6:00 p.m.	5:00 p.m.	4:00 p.m.	3:00 p.m.			